Povestea noastră

Peste trei decenii de cercetări științifice care au transformat minunile Mării Moarte în produse de îngrijirea pielii.

Originile noastre

Cel mai de jos punct de pe pământ Marea Moartă este o sursă de neegalat de amestecuri de minerale naturale cu proprietăți dovedite de îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii. De zeci de ani, oamenii de știință au căutat o mai bună înțelegere a modului în care pielea umană beneficiază de acestea. Această pasiune i-a atras pe fondatorii noștri să se stabilească în regiune și în cele din urmă să înființeze AHAVA în 1988. Suntem singura companie de cosmetice care are facilități de productie pe malul Mării Moarte. Pe măsură ce observăm acest mediu unic în fiecare zi în afara ferestrelor noastre, ni se reamintește constant de dependența noastră de natură și de necesitatea fundamentală de a o păstra în mod activ pentru generațiile viitoare.

Știința noastră – Dăruire și inovație

Credem în puterea de neoprit a naturii și a științei combinate. Echipa noastră internă de cercetare și dezvoltare, formată din oameni de știință dedicați, lucrează pentru a transforma minunile naturale ale Mării Moarte într-o îngrijire a pielii modernă, bazată pe rezultate. Cu un portofoliu impresionant de brevete și nenumărate inovații, cercetătorii noștri se concentrează pe crearea de noi moduri prin care pielea să strălucească și să se întinerească.

 

Diferența noastră – Osmoter™

Studiul nostru asupra elementelor naturale și a efectelor acestora asupra pielii umane a condus la crearea Osmoter™, amestecul nostru de minerale puternice provenite direct din Marea Moartă. Este creat prin evaporarea solară naturală a apei Mării Moarte și conține un nivel echilibrat, unic de minerale esențiale pielii umane, inclusiv magneziu, sodiu, potasiu și calciu. Acest „magnet de umiditate” acționează ca o pompă osmotică care aduce umezeala din straturile profunde ale pielii până la suprafață și activează pielea din interior. Osmoter™ este ingredientul cheie în toate produsele AHAVA.

 

Valorile noastre – Curat și Conștient

Tratarea mediului înconjurător cu respect și protejarea naturii se numără printre prioritățile noastre. Acest aspect este determinant in fiecare decizie pe care o luăm la AHAVA. Folosim metode ecologice, sustenabile în fiecare etapă a ciclului nostru de producție, de la procesul de extracție a mineralelor până la sistemul nostru de filtrare a apelor uzate. Ingredientele noastre sunt selectate atent și responsabil, astfel încât să puteți folosi produsele noastre cu o liniște absolută: vegan, fără cruzime, fără substanțe toxice sau potențial dăunătoare.

 

Promisiunea noastra

No fillers, no fluff, doar ingrediente prietenoase cu pielea! Formulele noastre sunt:

  • 100% vegan și au fost întotdeauna
  • Testat pentru alergii
  • Fără OMG
  • Fără paraben
  • Fără SLS/SLES, ftalați, triclosan
  • Folosim doar ingrediente prietenoase cu pielea pentru liniștea ta și a noastră.